مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کامل تفکیک سند.به عهده چه کسی است.چند نوع وکالت داریم.خریدار خانه از مادرم وکالت بلاعرض گرفته

سلام سال 94 مادرم خانه داشته که صد مترش را فروخته.مادرم سواد نداره که خریدارو دفتر ثبت ازش وکالت بلاعرض میگیره که حتا اگر مادرم برود وکالت را فسخ کند نمیتواند باید دو طرف باشند.و در قرارداد فروش اسمی از تفکیک سند برده نشده.حالا خریدار میگه 24 میلیون خرج کردم 24 میلیون را بدهید تا سند را بدم.لطفا راهنمایی کنید.چون مادرم سواد ندارد بخاطر خدا.از را قانونی میشه اقدام کرد.چون که سندتک برگ که جدا شده دست خریدار است

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.