مشاوره حقوقی رایگان - سه دانگ سه دانگ

با سلام من مالک سه دانگ مغازه هستم و دارای سند تک برگ مالک سه دانگ دیگه به من میگه یا باید بفروشی یا بخری من فروشنده نیستم و توان خرید هم ندارم میخواستم بدونم چه کاری باید بکنم یا اون می‌تونه چه کاری کنه ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

او میتونه دادخواست فروش به دادگاه بدهد و ملک به مزایده گذاشته می شود، از طریق مشاوره تلفنی دادراه بیشتر توضیح داده خواهد شد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگاه به مزایده می‌گذارد و مال را طبق قیمت کارشناسی به خریدار منتقل می‌کند و پول شما را می دهند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتواند از طریق دادگاه دستور فروش بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتواند از طریق دادگاه دستور فروش بگیرد و به مزایده می رود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقاضای صدور فروش به دادگاه بدهد