مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی پرونده ام صادر شده

باسلام، من پارسال بابت فیشینگ شکایت کردم، 5 میلیون از حسابم برداشت شده بود، اما حساب به اسم یک پسربچه 8 ساله بوده، بازپرس بعد از اتمام تحقیقات قرار نهایی صادر کردن، و چون سن متهم قانونی نبوده، پرونده رو به دادگاه اطفال ارسال کردن. حالا سوالم اینه که وقتی حساب به اسم یک بچه خردسال هست، نحوه رسیدگی چطور است؟ اصلا امیدی هست به پولم برسم؟ بچه 8 ساله که قطعا نمیتونه مرتکب جرم فیشینگ بشه، یعنی والدین کودک به دادگاه احضار میشن؟! میخوام بدونم نحوه رسیدگی چطور هست و اگه واقعا امیدی نیست که به نتیجه برسه، شکایتم رو پس بگیرم. و الان که پرونده رو به دادگاه ارجاع دادن میشه شکایت رو پس گرفت؟ چطور باید اقدام کرد؟ درضمن بجز من چند نفر دیگه هم شاکی داره. ممنون از پاسخگویی تون

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام در صورت اثبات شکایت، پدر طفل ملزم به پرداخت خسارت می باشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅امکان استرداد وجود دارد طی لایحه ای می‌توان اقدام نمود
✅استرداد فقط مختص به شما ست و در صورت عدم استرداد سایز شکات پرونده همچنان در جریان خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بازپرس باید تحقیق کند که مباشر واقعی جرم چه کسی بوده