مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به اتهام کلاهبرداری و تهدید

با سلام و عرض ادب
یک خانمی از بنده به جرم کلاهبرداری و تهدید شکایت کرده.... بنده در پرینت روند و خلاصه پرونده با مطالب زیر در سایت مواجه شدم...
1- اول نوشته نسبت به اتهام های شما قرار نهایی صادر شد
2- بعدا نوشته بود کیفر خواست در خصوص اتهام متهم صادر گردید
3- سومی نوشته این بود که دادنامه جهت ابلاغ به شاکی صادر شد
و در اخر نوشته بود پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به اتهامات در دادگاه کیفری دو ثبت گردید

بسیار ممنون میشم اگر منظور از این نوشته ها رو واضح بفرمایید... با سپاس

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

سلام.در ابتدا قرارمجرمیت و سپس کیفرخواست دردادسراصادر و سپس رای یا قرار مذکور به اطلاع شاکی رسیده است و به دادگاه جهت رسیدگی و صدوررای نهایی ارسال شده است.

پرسشگر :

با سلام
ممنون از جوابتون ولی در خلاصه پرونده بعد از صدور و ثبت پرونده به دادگاه کیفری دو نوشته پرونده مختومه شد..

و دوم اینکه اصلا من از رای صادره یا همان دادنامه خبر ندارم برام ارسال نشده و چون شاکی من از یک استان دور میباشد چجوری از رای باخبر بشم.
و میشه لطف کنید بفرمایید فقط با اسکرین شاات تلگرام شاکی میتونه اتهام کلاهبرداری اونم به مبلغ دو میلیون رو به بنده اثبات کنه.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. توضیحات به شرحی که همکار گرامی فرمودند می باشد، مضافا اینکه شما می توانید در قسمت ردیف های فرعی نام دادگاهی که ردیف فرعی خورده را ملاحظه نمایید و اگر رای صادر شده است نسبت به رای واخواهی کنید اگر نه که در جلسات شرکت کنید. چون کیفرخواست صادر شده است برای حضور در جلسات دادگاه باید تامین مناسبی نزد دادگاه بگذارید.

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
دادسرا شما را مجرم شناخته و پرونده شما جهت صدور رای به دادگاه ارجاع شده

علی اصغر افخمی

جناب آقای علی اصغر افخمی :

با سلام با توجه به عدم اطلاع دقیق در خصوص پرونده مطروحه شما صرفا طبق اظهارات شما می توان ایگونه برداشت نمود که پرونده شما با صدور جلب به دادرسی و اتمام تحقیقات مقدماتی از دادسرا به دادگاه کیفری 2 ارجاع داده شده و شما می بایستی منتظر وقت رسیدگی در دادگاه باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همکاران عزیزم پاسخ کافی تقدیم کردند.یاالله

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

این مطالب مراحل رسیدگی به شکایت کیفری است که درحال حاظربه دادگاه کیفری 2جهت رسیدگی ارسال شده که باابلاغ وقت رسیدگی دادگاه رسیدگی ورای خودراصادرمی نمایید

پرسشگر :

با سلام

ممنون از جوابهایی که بنده رو راهنمایی فرمودید..
از انجایی که فاصله شهر من و شاکی نزدیک 22 ساعت راه با اتوبوس است
بنده چجوری میتونم لایحه بفرستم.؟
ایا راهی هست که بدون حضور خودم لایحه بفرستم مثلا از طریق پست یا .........؟
یا امکان داره از طریق دادسرای شهر خودمون اقداماتی در باره دادگاه کیفری دو انجام بدم/؟
میشه راهنمایی کنید
سپاسگذارم

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در دادسرا جرم شما ثابت شده و برای تعیین مجازات به داگاه رفته پرصورت تمایل میتوانید با بنده تماس بگیرید تا مدارک را ببینم و مشاوره نمایم