مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

سلام دستور توقیف خودروی همسرم رو گرفته بودم بعد از اطلاع از این موضوع، برده ماشینو زده به اسم پدرش و قایم کرده نمیتونم توقیف کنم آیا میتونم شکایت فرار از دین بکنم در صورتی که ماشین رو نتونستم توقیف کنم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر بعد از اقدام قانونی شما ،انتقال صورت گرفته این انتقال صوری و حق طرح شکایت کیفری معامله به قصد فرار از دین را دارید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر بعدازصدورحکم محکومیت به اسم پدرش زده می توانید به اتهام فرارازدین دردادسرا ازش شکایت کنیدمشروط براینکه اموال دیگری نداشته باشد