مشاوره حقوقی رایگان - آیا بدون حضور بنده اطلاعات سیمکارتم در دسترس بقیه قرار میگیره؟

سلام و خسته نباشید.
من یه سیمکارت قدیمی داشتم که روشن کردم و باهاش تلگرام ساختم. دوست پسر من متوجه این موضوع شد و پیغام تلگرام ساختن من برای ایشون رفت. ازم پرسید این سیمکارت دست توعه؟ من هم کتمان کردم. گفت پیگیری‌ میکنم. من هم سیمکارت رو آتش زدم. میخوام بدونم اگر به دفاتر خدمات پستی مراجعه کنه و شماره رو بهشون بگه، آیا راجع به اینکه این سیمکارت متعلق به چه کسی هست اطلاعاتی میدن؟ آیا میتونه بخواد که براش ردیابی کنن؟ اینکارو انجام میدن؟ آیا میتونه بخاطر شک پرینت تلگرام رو بگیره؟
و اینکه چون شرعا و قانونا هیچ نسبتی باهم نداریم، میتونه شکایت کنه و اونو پیگیری کنه؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

خیر.هرگونه دخل و تصرف در سیم کارت و دادن اگاهی در خصوص مالکیت ان صرفا در اختیار صاحب و مالک بنام سیم کارت است.هیچگونه حق شکایتی برای نامبرده متصور نیست.