مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند سیمکارت با وکالتنامه غیر تام

لطفا با دقت بخونید
10 سال پیش من با وکالت نامه ای از طرف پدرم، در دفتر پیشخوان دولت، سیمکارت پدرم رو به نام خودم زدم
بصورت اتفاقی وکالت نامه رو بعد چند سال دیدیم. دقت کردم دیدم وکالت نامه تام نبوده و نمیشد که با آن انتقال سند زد.
اما واقعا نه من و نه مسئول دفتر پیشخوان دولت متوجه این موضوع نشدیم. و انتقال هم انجام شد
الان سوال من اینه:
من با فرض بر اینکه وکالت نامه تام هست و من میتونم به جای پدرم امضا بزنم، به جاش امضا و اثر انگشت زدم. ولی الان میبینم وکالت نامه تام نبوده.
الان آیا تخلفی صورت گرفته؟

من از انواع وکالت نامه اطلاعات کافی نداشتم
(لازم به ذکره حتی پدر من هم نمیدونسته که نوع این وکالت نامه چیه.
ایشون از ابتدا در جریان انتقال سند بوده و از این نظر مشکلی نیست. و اصلا از این موضوع ناراحت نیست.
قیمت سیمکارت هم الان حدود 150 هزار تومنه و مبلغ زیادی هم نیست.
فقط این همیشه برای من سوال بوده که آیا تخلفی انجام شده؟)