مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت از درجه داری به افسری

سلام و وقت بخیر
بنده اگر از طریق درجه داری وارد نیروی انتظامی بشم ایا اجازه این رو خواهم داشت که ادامه تحصیل بدم و از درجه داری به افسری برم چون شنیدم این اجازه رو به بعضی از افرد میدن و به بعضی نمیدن و ممکن است بگویند که اموزش دوره های درجه داری رو دیدم باید دوباره دوره افسری هم ببینم؟ (ایا به طور حتمی میتوانم از درجه داری به افسری بروم؟)

سوال دیگر بنده این هست که میشه با درجه داری ازمون دانشگاه امین شرکت کرد و افسر محصل شد؟

با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این موضوع در شرایطی استخدامی شما عنوان شده و باید از واحد مربوطه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از طریق نیروهای مسلح
پیگیری نمایید