مشاوره حقوقی رایگان - محروم نمودن از حقوق مقرر در قانون اساسی

با سلام : بنده شکایت در دادسرای نظامی مطرح نموده که از سوی شعبه بازپرسی قرار جلب دادرسی صادر گردیدکه دادستان مخالفت نموده و نظر به منع تعقیب اعلام نموده است لذا دادگاه در مقام حل اختلاف عدم صلاحیت صادر نموده مبنی بر اینکه در صلاحیت دیوان عدالت اداری است آیا نظر دادگاه در خصوص صلاحیت درست است؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام : شکایت بنده با عناوین مجرمانه بوده و بنده را طی کمیسیون تعلیق وازخدمات و مسولیت محروم نمودن که بحث کمیسیون در دیوان رای بنفع بنده صادر و بحث جرم را در دادسرا مطرح که قاضی دادگاه عدم صلاحیت به شایستگی دیوان عدالت اداری اعلام داشته است آیا صحیح است ؟

صلاحیت دادگاه