مشاوره حقوقی رایگان - غرامت آسیب دیده

سلام خسته نباشید سرباز نیروی انتظامی بودم که در یک درگیری مجروح شدم و به کما رفتم و آسیب های زیادی دیدم کمیسیون 70 درصد بهم غرامت داده میخواستم ببینم غرامت یا همون (دیه) چقد میشه بعد از این قضیه 9 ماه میگذره هنوز هیچ غرامتی من دریافت نکرده ام ؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام چنانچه منظور 70 درصد از دیه کامل باشد , دیه متعلق به شما 189 میلیون تومان خواهد بود.