مشاوره حقوقی رایگان - مشکل3 دیسک کمر در حین خدمت...کمیسیون نیاز به حضور سرباز نیست.آیا این قانونی هست؟

سلام. بنده سرباز ناجا هستم. در پشتیبانی که انبار و آشپزخونه و نگهبانی و... هست خدمت میکنم.
بعد از پیگیری های درد کمری که داشتم، دکتر بیرون زدگی 3دیسک رو بهم گفت که کار به عمل جراحی کشید و یکی از دیسک های کمربنده کاملا تخلیه شد.
حالا من برای تشکیل پرونده برای کمیسیون مراجعه کردم که حق رو طلب کنم، ولی بهم گفتن که نیاز به حضور شما در جلسه کمیسیون نیست... بعد از مدتی برای جواب پیگیری باید بکنی. پس من چطور میتونم حرف بزنم؟
دکتر ناجا تهران مسیر بیشتر از نیم ساعت رو ممنوع کرد برام ولی حتی حرف بیمارستان ناجا تهران رو قبول ندارن و گفتن باید از نو در بیمارستان ناجا رشت جای زخم عمل و دیسک خارج شده و پروندتون تایید بشه.

من الان در استعلاجی هستم و نمیزارن که کمیسیون در تهران انجام شه و بنده رو در این هفته 2بار از تهران به رشت کشوندن.

حالا بنده شرایط جسمی خوبی ندارم .چطور میتونم از کار افتادگی بگیرم ؟ چطور میشه حق رو طلب کنم؟ من سلامتیم رو از دست دادم، حالا همینجوری باید بیخیال بشم آیا؟
جانبازی یا از کار افتادگی به مشکل من تعلق میگیره ؟
صورت سانحه اینارو در جریان نبودم که بخوام بگیرم. این لازم هست آیا؟ ولی برگه ی معرفی فرماندهی به بیمارستان بخاطر مشکل احساس درد در ناحیه کمر رو دارم.
ممنون

پاسخ ها :

آسیب دیدگی در حین خدمت سربازی سربازی از کار افتادگی در سربازی جانبازی