مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

باسلام و احترام به وکلای بزرگوار..
من یک پسر31ساله هستم و الان 12سال و خورده ای که ضایع نخاعی شدم و دوتا پاهام فلج شدن.
پدرم هم هیچ امکاناتی برام فراهم نکرده کلا اصلا بیخیال من شده حتی تو حیاط حمام میکنم و الان 4ماهه که از خونه زدم بیرون اومدم خونه خواهرم دارم زندگی میکنم.. پدرم هم لنج صیادی داره درآمدش 20تا25میلیون تومن هستش.. حالا من میخوام دادخواست بدم که نفقه ام رو بگیرم.. اگر با این دراومدی که داره نفقه من چقدر محاسبه میشه؟ ممنونم.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

ارجاع به کارشناس و تعیین نفقه باتوجه به میزان درامد پدر

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

کارشناس نفقه را تعیین میکند.