مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد در تهیه سند در شرایط کرونا

با سلام بنده واحدی در تاریخ 98/11 فروختم که سندش هنوز آماده نبود و تاریخ تنظیم سند را به تاریخ 99/3 توافق کردیم در شرایط کرونایی و محدودیت حضور کارکنان دولتی تا برج 4 امسال آماده کردن سند طول کشید حتی اداره ثبت عرصه سند را اشتباه زده بود که اعتراض کردم و اصلاح شد خریدار پول تنظیم سند را نمیده و ازم شکایت کرده که طلب دیرکرد دارد منم قست شکایت تقابل را دارم آیا طبق این شرایط من باید دیر کرد پرداخت کنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله دیرکرد تعیین شده در قرارداد باید پرداخت شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا بله شرایط فورس ماژور را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دیرکرد تعیین شده در قرارداد باید پرداخت شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به مفاد و شروط قراردادی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود. لطفاً از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید