مشاوره حقوقی رایگان - اخذ به شفعه

با سلام
بنده دو دانگ و شریکم چهار دانگ از یک ملک مسکونی ویلایی به مساحت عرصه 215متر و اعیان 115 متر را داریم. ایشان بدون اطلاع من سهمش را به شخص ثالثی فروخته. با توجه به اینکه ملک از نظر ثبت اسناد غیر قابل افراز است، آیا راهی برای گرفتن حق شفعه وجود دارد؟
ضمنا بنده بیش از 15 سال در ملک ساکن بودم آیا این موضوع حقی را برای من به جهت اولویت در خرید سهم شریکم ایجاد می کند؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

بله.اول از طریق ارسال اظهارنامه و اعلام اعمال حق شفعه و بعد از طریق طرح دعوای حقوقی اقدام کنید.