مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

سلام من و شوهرم در خانه ای که به نام من بوده زندگی میکردیم که حالا به دلیل اختلافات پیش آمده هر 2 در منزل پدرانمان و جدا از یکدیگر هستیم. مقداری از جهیزیه را همسرم خریده که الان در منزل من است اما وی حاضر نیست آنها را از خانه ببرد. من میخواهم خانه را اجاره بدهم که با وجود وسایل شوهرم این امکان نیست. حال اگر بخواهم برای بردن وسایلش برایش اظهارنامه بفرستم عنوان اظهارنامه چه باید باشد و در متنش چه بنویسم؟
اگر بعد از ارسال اظهارنامه بازهم وسایلش را نبرد باید چه کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اظهارنامه را در دفتر خدمات برایتان می نویسد ودر آن قید کنید در صورت بیرون انداختن وسایل هیچ مسئولیتی نمیپذیرم