مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص جانبازی

باسلام اینجانب 1382درپادگان یگان ویژه پاسداران ناجا موقع برگشتن از شیفت نگهبانی در پادگان با یکی ا ز خودرو های پادگان تصادف کردم وخونریزی داخلی وپارگی طحال داشتمودر بیمارستان نظامی بستری شدم ایا جانبازی تعلق میگیرد

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

غرامت تعلق می گیرد جانبازی خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شماره درخواست کمیسیون خاص در این خصوص را نسبت به موضوع شما بررسی که به صورت معلولیت حین خدمت یا جانبازی تعلق خواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست بدهید تا در کمیسیون ماده 120 بررسی گردد و باید تمام مدارک و مستندات پزشکی خود را ضمیمه درخواست نمایید