مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت حین خدمت سربازی

با سلام. من در سال 93 سرباز نمایشگاه دفاع مقدس بودم که در حین انجام کار از داربست سقوط کردم که باعث پاره شدن کامل رباط صلیبی و مینیسک از ناحیه زانو شد که بعد از عمل جراحی کمیسیون مربوطه معلول عادی حین خدمت بهم دادند خواستم ببینم جانبازی بهم تعلق میگیرد یا نه؟ اگر تعلق میگیرد طبق چه ماده و بند و تبصره ای و چند درصد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از ارگان مربوطه و سازمان نظام وظیفه عمومی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و آرزوی سلامتی برای شما

جانبازی اصولاً برای نقص عضو در نظر گرفته می شود و به شما غرامت پرداخت میشود

�ا در کل می‌توانید از ارگان مربوطه نیز موضوع را پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی جانبازی مشمول شما نمی شود و صرفا غرامت پرداخت خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جانبازی خیر

ولی غرامت شما باید پرداخت گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر جانبازی به شما تعلق نمیگیرد فقط غرامت تعلق میگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طبق ماده 108 قانون ارتش فقط مستمری نه جانبازی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مشمولین و کارکنان خدمت نظام وظیفه که از قبل از اعزام به خدمت دچار بیماری بوده و در طول زمان آموزشی و خدمت ضرورت بیماری آن ها تشدید می یابد می توانند برای معافیت پزشکی حین خدمت اقدام کنند . این بیماری ها با تشخیص پزشک نظام وظیفه مورد تایید قرار گرفته و با انجاممراحل مورد نیاز مشمولین می توانند برای گرفتن معافیت پزشکی حین خدمت اقدامات لازم را انجام دهند -- بله تعلق میگیرد طبق ماده 107 و 108 قانون ارتش و مواد مشابه سپاه و ناجا جانباز شناخته میگردد.