مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار متناوب

با سلام و احترام
بنده از پرسنل مترو هستم با رای کمیته استانی عنوان شغلی ما تا سال 95 شامل سختی کار بود و از سال 95 تا 1400 کمیته استانی در این مورد تشکیل جلسه نداده و در ابان 1400 رای به خارج شدن عنوان شغل ما از سخت و زیان آور دادند
البته شرکت فرم اعتراض ارسال کردند.

1 -آیا سختی کار ما تا رای خروج محاسبه میشود یعنی 1400 یا 1395
2 - ما بعنوان راهبر استخدام شدیم که شامل سختی کار هست میتونیم با برگشت به شغل راهبری شامل سختی کار متناوب میشیم
3- چقدر زمان داریم که شغل خود رو تغییر بدیم که از سختی کار متناوب خارج نشیم
با تشکر فراوان از راهنمایی شما بزرگوار

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانیکه طبق قانون سختی کار تعلق میگیرفت سختی کار شامل شما هم میشود