مشاوره حقوقی رایگان - احتساب بیمه مشاغل آزاد برای سنوات اداری

بنده با رای اداره کار و دیوان دارای 10سال سابقه کارو همکنون از کارکنان رسمی سازمان زندانها با حدود 18سال سابقه کار می باشم که کلیه مجموع سنوات خدمتی اعم از آزاد و دولتی در سابقه کار صندوق تامین اجتماعی می باشد خالیه با مجموع هردو مشاغل یعنی 20اداری و ده سال مشاغل آزاد با رای اداره کار بازنشسته میشوم و درصورت بازنشستگی چند سال پاداش پایان خدمت میگیرم؟؟