مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام. اگه کسی بمدت 6 سال یا کمتر حق بیمه مشاغل آزاد پرداخت کند بعد ب هردلیلی نتواند پرداخت کند تکلیف اون سالهای که پرداخت کرده چه میشود حقوق بازنشستگی تعلق میگیره یا نه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حقوق بازنشستگی زمانی به فرد تعلق می‌گیرد که تمام آیتم‌ها و فرآیند آن را از جمله پرداخت حق بیمه پرداخت کرده باشد و با عدم پرداخت اقساط نمی‌تواند از حقوق و مزایا بهره‌مند شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر مردی بالای شصت سال باشد میتواند بقیه را تا ده سال پرداخت کند و بازنشستگی بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که ارتباط به جنسیت و تعداد سن اشخاص دارن با تلفن 1420تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً بعد از گذشت دو ماه از عدم پرداخت خود به خود قطع می شود اما بهتر است با شماره 1420سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید اطلاعات دقیق تری کسب کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به نظر خیر ، به هرحال مقررات بیمه ملاک عمل است

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

حداقل میزان تعلق حقوق بازنشستگی 10 سال با حقوق 10 روز میباشد و چنانچه کمتر پرداخت شده باشد جزء سوابق محسوب است اما باید نسبت به پرداخت سالهای کسری و رساندن به 10 سال از طریق بیمه خویش فرما اقدام نمود

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

می توانید پس بگیرید. قوانین بیمه اختیاری و اجباری تامین اجتماعی فرق دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به مرز بازنسستگی برسید به همان میزان مستمری دریافت خواهید کرد

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
شش سال جز سوابق بیمه ای حساب میشه ولی برای دریافت حقوق بازنشستگی باید سی سال کامل پرداخت کنید یا تحت شرایطی همچون از کارافتادگی یا تکمیل بیمه با شرایط سن....میتوان مستمری دریافت کرد

محمدرضا  شايق كندرود

جناب آقای محمدرضا شايق كندرود :

اگه شصت سال تمام داشته باشه میشه بانشسته بشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صرف آنچه در صورت سوال مطرح نموده اید متاسفانه خیر ، برای کسب اطلاع دقیق باید از طریق سازمان تامین اجتماعی پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حداقل برخورداری 10 سال می باشد و بسته به سن نیز دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در این مورد قوانین و مقررات مربوط به بیمه مشاغل آزاد در هر کشور ممکن است متفاوت باشد. با این حال، به طور کلی، در بیمه مشاغل آزاد، حقوق بازنشستگی به افرادی که حداقل 5 سال بیمه را پرداخت کرده‌اند، تعلق می‌گیرد. اگر شخصی که به مدت 6 سال یا کمتر حق بیمه مشاغل آزاد را پرداخت کرده است و بعد از آن قادر به پرداخت نباشد، حقوق بازنشستگی در صورتی که شخص حداقل 5 سال بیمه را پرداخت کرده باشد، به او تعلق می‌گیرد. اگر شخص بیمه را کمتر از 5 سال پرداخت کرده باشد، حقوق بازنشستگی به او تعلق نمی‌گیرد.

در هر صورت، برای بررسی وضعیت خود در قبال حقوق بازنشستگی و تأثیر پرداخت بیمه مشاغل آزاد بر آن، می‌توانید با سازمان تأمین اجتماعی یا دفتر بیمه مشاغل آزاد در کشور خود تماس بگیرید و اطلاعات لازم را دریافت کنید. همچنین، می‌توانید با مشاوره وکیل خود نیز در این زمینه مشورت کنید.