مشاوره حقوقی رایگان - سفر به خارج

سلام من دخترم و 18سالمه من پدرم فوت شده و مادرم قیممه من میخوام به کشور کره جنوبی برم برای زندگی و تحصیل ایا من این اجازه رو دارم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر 18سالتان تمام شده بله شما رشید محسوب ومی توانید مستقل زندگی کنید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر 18 سال شما تمام شده باشد، در تمام امور حق دخالت داشته و مانعی برای خروج کشور وجود ندارد؛ حتی اگر ولی قهری شما زنده باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر 18 سال تمام باشید جهت اخذ گذرنامه نیاز به اذن کسی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله طبق قانون دختر بالاتر از 18 سال ، برای خروج از کشور نیاز به
اجازه پدر نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با رسیدن به سن 18 سال رشید محسوب می شوید و می توانید حقوق پدر را نیز دریافت نمایید