مشاوره حقوقی رایگان - بدهی به ایران خودرو

سلام. سال 1394 از ایرانخودرو ماشین خریدم همسرم هم ضامن بوده دو قسطش پرداخت کردم و بدلیل شرایطی مجبور به فروش شدم ولی همچنان ماشین به نام من موند خریدار جدید هم اقساط پرداخت نکرد ایرانخودرو هر چند وقت یه بار زنگ همسرم میزنه برای اقساط عقب افتاده سال1399برای خریدار یه اتفاقی افتاد که به دلایلی ماشین مصادر شد،سوال من اینه چون ماشین به نام من بود الان بخوام از بانک وام بگیرم ممکنه ایرانخودرو پول از حسابم برداشت کنه بجای اقساط عقب افتاده؟،ایا بانک استعلام بگیره معلوم میشه ماشینی که به نامم بوده اقساط عقب مانده داره و باید پرداخت بشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از بانک استعلام بگیرید که وضعیت اقساط معوقه به چه نحو است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از بانک استعلام بگیرید که وضعیت اقساط معوقه به چه نحو است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اقساط وام برعهده خریدار بوده علیه وی دادخواست بدهید و الزام وی را بخواهید