مشاوره حقوقی رایگان - سند

سلام
یک سئوال از خدمتتان داشتم
ما یک شکایت از وزارت مسکن داشتیم وکیل ما برای بار دوم دادگاه از ما اصل سند را خواسته که به دادگاه نشان دهد ما به ایشان گفتیم که کپی برابر اصل ان را داریم برای ارایه ایشان گفتند که قاضی اصل سند را جهت رویت می خواهد
سئوال من این هست که برای اوردن سند ما می توانیم همراه سند به دادگاه برویم و خودمان سند را انجا ارایه کنیم ایا می شود و چه راهی دارد که سند پیش ما باشد جهت ارایه به دادگاه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله وکیلتان درست گفتند اصول اسنادحتمابایددراولین جلسه دادرسی جهت رویت طرف مقابل یادادگاه همراهتان باشد شما می توانید زمانیکه اسنادتان رابه وکیلتان میدهید از ایشان رسید بگیرید که اسناد دست وکیل است

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما خودتان اصل سند را به دادگاه ببرید وگرنه پرونده رد می شود.