مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه برادر شهید در تغییر وضعیت درحال اشتغال

باسلام. بنده برادر شهید هستم که در یکی از ارگانهای دولتی به صورت نیروی شرکتی مشغول به کار هستم. میخواستم از شما عزیزان بخوام که بنده رو راهنمای کنید تا بتونم از نیروی شرکتی به نیروی پیمانی و یا رسمی دربیام. مدرک تحصیلیم هم لیسانس هستش. تشکر از سایت خوبتون

پاسخ ها :

تغییر وضعیت استخدامی تغییر وضعیت استخدامی برادر شهید