مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص عدم رعایت وحدت رویه در احکام دیوان

بنده و چند تن از همکاران بصورت طرحی در یکی از ادارات دولتی مشغول بکاریم 10نفر از همکاران به دیوان در خصوص تغییر وضعیت شکایت کردیم که شعبه تجدیدنظر دیوان به 3 نفر رای به الزام تغییر وضعیت داد وبه بقیه حکم نداد جالب اینجاست که تمام شکایات در یک شعبه مطرح شده بود و همه کارمند یک اداره بودیم و افرادی که رای گرفته بودند حتی از نظر سابقه از اون 7 نفر سابقه کمتری داشتند.از نظر وحدت رویه در احکام دیوان میبایست ماها هم رای بگیریم ولی نشد ...
آیا الان میشه به موضوع اعتراض کرد ودرخواست مجدد بررسی شکایت نمود یاخیر؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله ولی با شرایط دیگری حتما وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله جهت ارائه پاسخ دقیق ، نیاز به بررسی جزئیات خواهد بود