مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج بدلیل بیماری بر خانمم

خانمم قبل از ازدواج بیماری برص داشته حدود یک سال و هفت ماه از ازدواجمان میگذرد چندماه حدود 5 ماهی هست که متوجه لکه سفید بروی پایش شدم که وقتی جویا شدم خودش گفت قبلا بیماری برداشته اما من تا مدتی بعد نميدانستم این بیماری درمان ندارد و از موارد فریب در ازدواج است اگر هم قبل از ازدواج بهم ميگفت باهاش ازدواج نمیکردم اما حالا برای شکایت بحث فوریتی که برای شکایت هست نگرانم کرده و میترسم شکایت کنم به جایی نرسم راه حل چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اگر واقعا قصد ادامه زندگی رو ندارید میتونید طلاق بدید .شکایت کیفری ممکنه بلحاظ عدم سو نیت به نتیجه نرسید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید بررسی شود .ولی میتوانید طلاق دهید قبل از آن باید مهریه نفقه و اجرت المثل را نقدا پرداخت کنید .ولی اگر به عنوان فسخ نکاح از شما پذیرفته شود مهریه به ایشان تعلق نمیگیرد