مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک

سلام همسرم 1سال و نیم پیش در منزل پدرشون خودکشی کردن که من نمیدونم به چه دلیل. و تمامی پیامهای تو گوشیش پاک شده بود ایا برای روشن شدن این موضوع دادگاه به من نامه میده برای پرینت پیامهای سیمکارتی که به نام همسرم هست؟ و ایا پیامها با این مدت زیادی که گذشته در مخابرات از بین نرفته؟ و ایا پرینت در اختیار من قرار میدن یا فقط برای قاضی ارسال میشه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پیامهای منتهی به 6 ماه گذشته قابل دسترس است مازاد بر آن قابل دسترس نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه در دادگاه شکایت کرده باشید و قاضی پرینت را لازم بداند خودش دستور می دهد و مخابرات پیام‌ها را به دادگاه می دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه دستور پرینت شش مه گذشته را می دهد.