مشاوره حقوقی رایگان - ارث و میراث

سلام خسته نباشید، من میخواستم بدونم که اگر فرزند دختری، از وجود پدر و دارایی هاش خبر نداشته باشه، اما پدر وصیت کنه که بعد مرگ تموم اموالش به دخترش برسه، وقتی دختر خبری از اموال نداره، زن اون مرد میتونه به جای دخترش صاحب اموال بشه؟! و اگر نمیتونه، اگه اون دختر فوت کنه و فرزندی داشتع باشه، اموال پدرش به همسر و فرزندش که میشه داماد و نوه ی اون مرد میرسه؟

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

در خصوص وصيت فقط يك سوم نافذ است و به جز ان دختر اوث خود را هم دريافت مي نمايد لذا در خصوص انحصار وراثت اقدام نماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر تمام اشخاص در انحصار وراثت را شامل می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به همسر و فرزندان او می‌رسد و وصیت تا یک سوم اموال نافذ است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وصیت تا یک سوم اموال پذیرفته است و دختر ارث میبرد اگر فوت کرده باشد همسر و فرزندان او ارت میبرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما از جهات مختلف قابل بررسی خواهد بود
و در صورتی که پدر وصیت به تمام
اموال برای فرزند خود نماید فقط تا
1/3 اموال وصیت صحیح و نافذ
است و نسبت به مازاد بر 1/3 اموال
وصیت ، غیرنافذ است و منوط به
موافقت همه ورثه خواهد بود