مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه نامشروع مادون زنا از من

مدت 4 سال است از منزل همسرم خارج شدم ، دو سال است که مهریه ام را به اجرا گذاشته ام و حالا که در مراحل پایانی است و احتمال رد اعسار ایشان هست ، بخاطر تهدید من ، از من شکایت رابطه نامشروع مادون زنا و تظاهر به عمل حرام ( فعالیت در اینستاگرام ) نموده است ، پرونده را خواندم تصاویر من در پیج اینستایی که قدیم داشتم و در منزل ایشان بودم را پرینت گرفته و در پرونده گذاشته به همراه دو پیج دیگر که هر دو را من دو سالی است بسته ام ؛ در کنار آن تصویر یک آقایی را پرینت گرفته و ادعا کرده که من با آن شخص در ارتباط هستم و دو تا عکس از پیچ من و ایشان گذاشته که همدیگر را لایک کرده ایم ، در جلسه اول کامل منکر شدم و حتی خواستم تحقیق انجام شود ؛ بنظر شما چه دفاعی مجدد بکنم و حکم چه میتواند باشد ، در ضمن بعد جلسه اول همسر بنده چندین بار با من تماس گرفتند و تهدید کردند که اگر مهریه ام را ببخشم او هم از شکایتش صرف نظر میکند ، آیا این موضوع را با قاضی در میان بگذارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود و با چندتا عکس رابطه نامشروع ثابت نمی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به صرف این موارد نمی تواند شما را محکوم کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر باید اثبات شود اما پرینت تلفن و پیامهای شما قابل پریتنت است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✳️امکان محکومیت شما ظاهرا وجود ندارد مگر دلایل محکمه پسندی وجود داشته باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر تصاویر فتوشاپ است تقاضای کارشناسی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

رابطه نامشروع با این توضیحات اثبات نمی گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صرف اتباط مجازی در دادگاه به عنوان رابطه نامشروع شناخته نمیشود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید اعلام نمایید که همسرتان بابت تحت فشار قرار دادن شما جهت بذل و بخشش مهریه شکایتی را طرح نموده است