مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

سلام در قسمت توضیحات برگ سبز خوردو نوشته تغییر زیر کاربری سیستمی و گروهی بر اساس نامه شماره ... مورخ ... این توضیحات به چه معناست؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال شما حقوقی نیست بلکه اداری ومربوط به روابط درون سازمانی است لذا بهتر است از ارگان مربوطه جویا شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در خودرو تغییراتی ایجاد شده باشد در برگ سبز این عنوان ذکر خواهد شد