مشاوره حقوقی رایگان - استرداد ناعادلانه جهیزیه

من همسرم رفته بابت استرداد جهیزیه شکایت کرده و لیسته سیاهه نداشته و 2خاله و یک دایی واسه شهادت دروغ آورد و که ایشان پول دادن و من که کابینت ساز هستم براشون درست کردم و الان حکم قطعی خورده تو تجدید نظر. نمیدونم چکار کنم؟
١.آیا میتونم اعتراض کنم؟ بعدا برام دردسر نشه؟
2.میتونم تقاضای اعسار بدم؟
3.میتونم یه جنس ارزون بزارم سر جاش؟ مثلا کابینت های گلاس زدم معمولیشو بزارم سر جاش یا سرویس خواب معمولی بزارم سر جاش؟ چون تو لیستی که خودشون تهیه کردن فقط نوشته مثلا سرویس خواب یا کابینت

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، چون در تجدید نظر قطعی شده دیگر حق اعتراض نداری.