مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم ابلاغیه

........ شعبه 654 مجتمع شماره چهارده شوراي حل اختلاف شهر تهران تصمیم نهایی شماره
خواهان: خانمم.الففرزند م. با وكالت ش.
خوانده: آقای س.ع
خواسته: مطالبه اجرت المثل اموال
گردشکار – خواهان / دادخواستی / درخواستی به خواسته فوق بطرفیت خوانده تقدیم داشته که پس از ارجاع به این حوزه
و ثبت بکالسه فوق و جری تشریفات قانونی در وقت فوق العاده /مقرر حوزه بتصدی امضاء کنندگان زیر تشکیل است و با
توجه به محتویات پرونده پس از شور و تبادل نظر ختم رسیدگی را اعلام و بشرح زیر مبادرت به صدور رای می نماید.
((رای شورا))
در خصوص دادخواست خانم م.الف با وکالت خانم ش. به طرفیت آقای س.ع به خواسته
مطالبه اجرت المثل ایام تصرف و وجود اموال در ملک خواهان از تاریخ 1/6/99لغایت انتقال اموال از ملک به انضمام
خسارات دادرسی ، حق الوکاله وکیل و حق الزحمه کارشناس مقوم به 100000000 ریال با جلب نظر کارشناس صرف
نظر از موضوع دادخواست و صرف نظر از اینکه رسیدگی به اجرت المثل اموال غیر قراردادی خارج از صلاحیت ذاتی
شورای حل اختلاف می باشد و بدون در نظر گرفتن مبلغ مقوم شده در ستون دادخواست و با امعان نظر به اینکه وکیل
خواهان طی لایحه ای به کد رهگیری .............. موخ 20/11/1400 خواسته خود را مقوم 210000000 ریال نموده که رسیدگی به آن به استناد بند الف ماده 9 قانون شورای حل اختلاف خارج از صلاحیت شورا می باشد لذا مستندا به ماده 27 قانون اخیر الذکر و ماده 11 قانون آیین دادرسی مدنی قرار عدم صلاحیت به شایستگی محاکم عمومی حقوقی محل صادر می گردد

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. یعنی شورای حل اختلاف صلاحیت نداشته و پرونده باید در دادگاه رسیدگی بشود.