مشاوره حقوقی رایگان - معنی ابلاغیه که از دادگاه اومده چیست

درخصوص شكايت خانم ب.ج فرزند الف علیه 1 .آقاي ق.ق فرزند الف 2 الف.ق فرزند ج
3 .م.ک فرزند الف ، داير بر: کلاهبرداری و فروش مال غیر نسبت به يک قطعه زمین واقع در ......... پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت، صرف نظر از صحت و سقم
قضیه و با توجه به اينکه شاکی تنها داليل و مستنداتی جهت اثبات ادعای خود به اين شعبه ارايه نموده يک فقره مبايعنامه
به شماره ... فی مابین خود و مشتکی عنه رديف اول مورخه 15/02/1399 و علیرغم تحقیقات صورت گرفته از
مشتکی عنهم رديف دو و سوم تاکنون دلیلی نیز به دست نیامده و نظر به اينکه دلیل شرعی الزم و محکمه پسند با داشتن
شرايط دلیل شرعی و همچنین قرائن و امارات محکمه پسند که منجر به اقناع وجدانی شود در پرونده يافت نمی شود فلذا به
ا به ماده 265 قانون آيین دادرسي
لحاظ عدم تکافوی ادله كافي براي احراز و انتساب جرم و حاكمّیت اصل كّلي برائت مستندً
كیفري مصوب 1392 و اصلاحات بعدي قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام مي گردد؛ قرار صادره به موجب بند الف
ماده 270 و 271 قانون مار الذكر ظرف مهلت ده روز از تاريخ ابلاغ به تقاضاي شاكي قابل اعتراض در دادگاه كیفري دو
شهرستان پرديس است.
دفتر، مقرر است پرونده برگشماری، در اجراي ماده 92 ، 267 قانون اخیر الذكر امروز به نظر دادستان محترم برسد؛ در
صورت موافقت دادستان محترم به طرفین ابلاغیه، پس از مضي مّدت قانوني و قطعیت قرار از آمار كسر و بايگانی شود؛
در صورت اعتراض به قرار از سوي شاكي جهت رسیدگی با حفظ بدل به مرجع صالح ارسال گردد.

پاسخ ها :

معنی ابلاغیه ابلاغیه