مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف و امکان اعتراض به رای کارشناس

سلام، بنده ساعت 9 شب در اتوبان شهید زین الدین در حال رانندگی بودم که ناگهان به خودروی پراید مشکی که در اتوبان توقف کرده بود برخورد کردم و تصادف رخ داد، پس از مراجعه کارشناس بنده صددرصد مقصر شناخته شدم، در حالی این موضوع رو از چندین نفر پرس و جو کردم گفتند چون خودروی جلویی در اتوبان توقف کرده بود و هیچ چراغ خطری هم روشن نکرده بود مقصر هست؟ خواستم ببینم من مقصرم یا اون؟ اگه مقصر هست چطور میتونم به نظر کارشناس اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، شما می توانی در داد سرا به نظر کارشناس اعتراض کنی و به هیات سه نفره ارجاع خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل...