مشاوره حقوقی رایگان - تحلیل و تفسیر قسمتی از متن وقفنامه یک ملک وقفی جهت مشخص شدن متولی واقعی این ملک

با سلام . لطف بزرگی میکنید اگر متن را با دقت و حوصله مطالعه فرمایید . کمی طولانی و تخصصی هست . ببخشید نشد خلاصه تر بنویسم .

در خصوص قسمتی از متن وقفنامه یک ملک وقفی سوالی داشتم : مرحوم پدر بزرگ بنده متولی یک ملک وقفی بوده پس از فوت ایشان تولیت آن ملک طبق وقفنامه به مرحوم پدرم رسید چون پدر من اکبر اولاد ذکور پدربزرگم محسوب میشد . مرحوم پدرم چندین سال متولی این ملک وقفی بود و به آن رسیدگی میکرد . در وقف نامه آمده که تولیت آن ملک پس از فوت پدربزرگم به اکبر اولاد ذکور پدر بزرگم " نسلا بعد نسل و عقبا بعد عقب و بطنا بعد بطن" میرسد . دقت شود دقیقا با همین ترتیب آمده است یعنی اول از عبارت "نسلا بعد نسل" استفاده شده و پس از آن از عبارت " عقبا بعد عقب " استفاده شده و پس از آن از عبارت " بطنا بعد بطن " استفاده شده است .

سوالم این هست که پس از فوت پدرم که برای مدتی چندین ساله متولی این ملک هم بوده و بزرگ ترین پسر پدر بزرگم هم محسوب میشدند، تولیت به برادران کوچک تر پدرم که همان عمو های بنده هستند میرسد ؟ یا اینکه تولیت به بنده که اکبر اولاد ذکور مرحوم پدرم هستم خواهد رسید ؟ لازم به ذکر است از زمان فوت پدرم حدودا چهل سال میگذرد و از آن زمان تا به امروز کوچک ترین عموی بنده که هم اکنون در قید حیات هست و عمو های دیگر بنده که در این چهل سال همگی فوت شده اند هیچ یک هیچ اقدامی جهت گرفتن تولیت انجام نداده و همین امر بنده را مشکوک ساخته که شاید طبق وقف نامه اصلا تولیتی به عمو هایم نمیرسد . ممنون میشم بنده را در این زمینه آگاه سازید .

سپاس از سایت مفیدتان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر بعد از فوت پدر ، تولیت به
پسر ذکور ارشد خواهد رسید البته با
موافقت و تایید هیات تشخیص اداره اوقاف
و شما باید با ارائه وقفنامه به اداره اوقاف مراجعه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از فوت پدر تولیت با فرزند ارشد پسر می‌باشد با نظارت اداره اوقاف