مشاوره حقوقی رایگان - چکونگی اثبات بیماری پارانوئید در دادگاه

همسر من یک پارانوئید است. اوایل دکتر هم می رفت دارو هم مصرف میکرد به من میگفت کمی افسردگی دارم ولی رفتار هایش بسیار آزار دهنده بود کم کم داروهایش را هم قطع کرد و بعدا فهمیدم پارانوئید است البته خودش قبول ندارد اما تمام رفتار هایش علامت های پارانوئید است الان زندگیم بسیار سخت شده تحملش بسیار دشوار است حق رفتن به هیج جا را ندارم کسی به منزلمون نمیاد بسیار خشمگین و عصبی است. به بچه ها می گوید شما همتون با من دشمنی دارید با کوچکترین چیزی یا حرکتی یا حرفی عضلات صورتش را با شدت جمع می کند و لبهایش را گاز می گیرد مدام با مردم و اطرافیان و همکارانش در محل کار مرافعه دارد؛ مدام فکر میکند که دارای قدرت بسیار زیادی است و خیلی توهمات خود بزرگ بینانه دیگر و ...... چندین علامت دیگر که الان فرصت نیست بگم. خسته شدم ولی با توجه به اینکه چند سال است دکتر هم نمی رود چگونه باید در دادگاه اثبا ت کنم ؟ البته پدرش هم بیماری روانی داشت و خود کشی کرد.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

اگر قصدتان برای اثبات بیماری همسرتون طلاق هست میتونید از دادگاه درخواست معرفی به پزشکی قانونی بکنید.