مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی مغازه و خیانت در امانت

سلام.حدود 4سال پیش من از یه آشنا مغازه اجاره کردم چون مغازه اش سرقفلی بود و با صاحب ملک مشکل داشت یه رسید امانت به جای قرارداد ازم گرفت پول پیش هم توش قید کرد. بعد از 1سال مغازه آتش گرفت آتش نشانی حریق عمدی تو گزارشش زد مغازه بیمه بود ولی با گزارش عمدی بودن بهم خسارت ندادن.بعد رفتم شکایت کیفری کردم که کسی که باعثش شده رو پیدا کنم که اونم بعد کلی رفت و آمد و باز بینی دوربینهای منطقه پیدا نشد.مغازه رو با پول خودم طبق خواست صاحب مغازه عین روز اول تعمیر کردم ولی رسید بهم نداد. از همسایه ها به عنوان شاهد که مغازه رو تعمیر کردم استشهاد گرفتم و بهش تحویل دادم حتی پول پیش منم بهم نداد.الان بعد از 3سال اظهاریه فرستاده که مغازه رو امانت داده و من عمدا مغازه رو آتیش زدم
طبق نظر کارشناسی خسارتشو تا مدت 3روز میخواد . لطفاً راهنماییم کنید
خسارت چیو باید پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خسارت رو پرداخت کرده باشید جای نگرانی نیست

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، در بحث خیانت در امانت یکی از مواردی که اثبات کننده این جرم است ؛ سوءنیت می باشد ، با توجه به اظهارات ، شما مبرا از مسولیت کیفری هستید و صرفا بحث خسارات قابل مطالبه است که بیان می‌دارید عین مال را اساسی تعمیر کرده اید که لذا به نظر دعوی صاحب مغازه وجاهت قانونی ندارد