مشاوره حقوقی رایگان - فعال شدن پلاک غیر قبل از تحویل خودرو

سلام و احترام
من در قرعه کشی طرح های یک ساله ایران خودرو برنده شده ام و قسط اول را نیز پرداخت کرده ام در حالی که پلاک فعال نداشتم و در حال حاضر منتظر ارسال دعوت نامه و پرداخت مابه تفاوت قیمت هستم.
اگر در این بازه خودروی دیگری را خریداری نمایم و پلاک آن به نام خودم فعال شود دچار مشکل می شوم و ایران خودرو از تحویل خودروی جدید ممانعت می کند؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

ایران خودرو مقررات ثابتی ندارد لکن میتوانید از طریق روابط عمومی ایران خودرو سوال بفرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر مشکلی پیش نمیاد.
جهت اطمینان از نمایندگی شرکت سوال کنید.