مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام وقت بخیر
من سال 98 تمکین محکوم شدم و تو این مدت بارها اظهارنامه فرستادم ک تمایل ب زندگی مشترک دارم و این اقا و وکیلاش هیچ جوابی ندادن خونه ایم تهیه نکردن الان جدیدا ی درخواست نفقه دادم ک با وجود اون عدم تمکین ک محکوم شدم چون از اجرای احکام استعلام گرفتم بخاطر وجود اون اظهار نامه ها کارام پیش رفت ونفقه کارشناسی و رای قطعی صادر شد حتی تجدید نظر زدن و رد شد الان من باید چه اقدامی کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم قطعی شده باشد شما
باید درخواست اجرای حکم را نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست اجرائیه نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در پرونده نفقه درخواست صدور اجرائیه بدهید و بقیه امور را در اجرای احکام پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای الزام به تهیه منزل نیز می توانید اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تقاضای صدور اجراییه نسبت به محکومیت نفقه درخواست نمایید