مشاوره حقوقی رایگان - آیا پرده بکارت من سالم است ؟

سلام
من 20 سالمه تا الان با کسی رابطه نداشتم
اما چندین بار خودارضایی داشتم دوسه سال پیشم یکبار انگشتم رفت داخل خون هم دیدم
از اون موقع خیلی میترسم از این موضوع
من در حالت عادی که نگاه میکنم سوراخی نمیبینم اما وقتی به خودم فشار میارم سوراخه
ما چون رسم نداریم قبل ازدواج معاینه نمیریم اما اگ بعد از ازدواج خونریزی نداشتم و برم پزشک قانونی تشخیص میدن که من اولین باره که رابطه دارم؟
و اینکه ممکنه یه آسیب دیدگی باشه و دوباره خونریزی داشته باشم؟
من برای یه دکتری عکس فرستادم ایشون گفتن بنظر میرسه معاشقه داشتین! اما بقران هیچ پسری دستش به بدن من نخورده!شده اش نخورده و دهن سوخته. من چجور میتونم ثابت کنم خیلی منو ترسونده این حرفش به چه معنیه ؟؟!

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. این سوال شما حقوقی نیست فقط از باب یاری دادن به شما بهتر است که به پزشک متخصص بانوان رجوع کنید . قطعا ایشون به شما کمک خواهند کرد . و توجهی به اون دکتر نفرمایید و دیگه هم عکس براشون ارسال نکنید چون با این اظهار نظر از روی عکس ! بنظر می رسد که پزشک نباشند. موفق باشید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

به پزشک زنان مراجعه نمایید