مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان جانباز قراردادی شهرداری به رسمی

با سلام، بنده فرزند جانباز 50 درصد هستم و به مدت 7 سال در شهرداری مشغول به کارم ولی شهرداری زیر بار تبدیل وضعیت ما به بهانه نداشتن بودجه و کمبود پست سازمانی تعریف شده نمیره. الان من باید چیکار کنم؟ میخواستم بدونم اگه شکایت کنم چه نتیجه ای میگیرم؟ چه مدت زمان میبره رای دیوان صادر و ابلاغ بشه؟ و اگه به نفع من رای بدن آیا شهرداری میتونه بازم امتناع کنه؟ چون همه میگن اگه شکایت کنی زمان میبره تا دیوان رای بده و تو این مدت شهرداری مارو اذیت میکنه و مارو مجبور به انجام کارهای پست میکنه و حقوقمونو کم میکنه...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید
زمان و نتیجه قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دیوان عدالت اقامه
دعوا نمایید و نتیجه خواهید گرفت