مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی دیوان عدالت اداری

سلام. من در سال 93 پروانه بهره برداری گرفتم و در ساله 97 به دلیل انتقال آب پروانه اینجانب از درجه اعتبار ساقط شده و به دیوان عدالت رفته و رای قطعی صادر شده ولی بنده انتقال آب ندادم و به زمین خود انتقال آب دادم و زمین ما دو دانگ از شیش دانگه و به طور مشاع تقسیم کردیم و بنده هیچ وکیلی در مورد این پرونده ندارم و همین جوری خودم بی محابا یه چیزی نوشتم و در اخر منجر به رای قطعی به ظرر بنده صادر شده. آیا راهی برای بنده مانده . ممنون از وکلای متخصص

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک و دلیل حکم بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی ، نیاز به بررسی جزئیات در مورد انتقال آب
خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.