مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مشابه بعد از مختومه شدن پرونده

با سلام خدمت وکلای محترم
همسایه‌ ای داریم که از بنده بابت ممانعت از حق در مورد تردد پارکینگ شکایت کرده و تمام شکایات او قویاً هم در دادگاه بدوی و هم تجدید نظر با صدور قرار منع تعقیب به سود من با تهیه استشهادیه از سایر همسایگان به نفع بنده مختومه اعلام گشت. با توجه به اینکه من و همسرم هر دو از خودرو و پارکینگ استفاده می‌نماییم، آیا ایشان می‌تواند به طرح شکایت مجدد با موضوع و جزئیات دقیقا مشابه با همان شکایت ممانعت از حق قبلی اما اینبار علیه همسرم اقدام نماید؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام وقت بخیر موضوع از اعتبار امر مختومه برخوردار است و پاسخ منفی است

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام دوست عزیز؛ در صورت اینکه به این موضوع یا موضوعات مشابه به طرفیت همسر شما شکایت مطرح شد نگران نباشید و همسر شما در دفاع بیان کنند که با توجه به اینکه مالک پارکینگ شما هستید در واقع دعوا متوجه ایشان نمی شود و بیان نمایند که اجازه استفاده از پارکینگ برای همسر شما از طرف شما صادر شده است و همچنین عرف اقتضاء می کند که به نوعی زن و شوهر از مال همدیگر شریک بوده و اینکه نتوانسته اند شما را از طریق محکمه محکوم نمایند در صورت اینکه نسبت به همین موضوع شکایت علیحده ای مطرح نمایند چون دیگر ذینفع از موضوع نیستند حکم بر علیه شخص مزاحم صادر خواهد شد و در صورت اینکه شکایتی هم مطرح کردن حتما آرای که به نفع شما صادر شده به عنوان مستند به دادگاه ارائه دهید و تاثیر بسزایی دارد.
موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر موضوع شکایت همان موضوع باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
ولی اگر موضوع را تغییر بده دادگاه به نوع رسیدگی می‌کند.