مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک از پدر به فرزند با قیمت کمتر

پدرم ملکی را بصورت رسمی به اسم من منتقل کرده است. در حقیقت بنده سند محضری تک برگ دارم در خصوص آن ملک.
دفترخانه انتقال را در قالب بیع تنظیم کرد. ما نیز قولنامه ای بین خودمان تنظیم کردیم و دو شاهد و پدرم امضا و اثر انگشت کردند. قیمت ملک بسیار پایینتر از قیمت واقعی است که به پدرم پول را واریز کردم از طریق بانک.
پدرم مجدد با شاهد یک اقرارنامه به دست خط خودش نوشت که من از قیمت ملک اگاهم و این دلایل... به پسرم یا قیمت .... فروختم.
سوال؛ بعدا ورثه میتواند ادعایی کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر مشکلی پیش نمیاد
ولی بهتر است صلحنامه تنظیم می کردید یا قیمت واقعی می زدید و پدرتون به شما هبه می کرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

صلحنامه باید تنظیم میکردید جهت پاسخگویی بهتر نیاز به توضیحات بیشتر است