مشاوره حقوقی رایگان - فوت وکیل

سلام،من یک ماشین به یک عراقی دارای پاسپورت عراقی فروختم و بهش وکالت فروش دادم مدتی ست فوت شده، برای فروش ماشین ایا مشکلی هست یا خیر. توی عراق فوت شده ایا باید مدرکی باشه که مشخص بشه فوت شده؟ یا از روی پاسپورت اینجا معلوم میشه، اگر کاری لازمه بفرمایید چی هست. ممنون از وکلای عزیز

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال اگر اختلافی باشه اگر دادگاه لازم بدون استعلام میگیره.
توجه داشته باشید که توضیحات شما واضح نیست و اصلا سوال شما معلوم نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با فوت ایشان وکالت نامه باطل میشود