مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از عکس پروفایل خانوم

با سلام. در یک محل جوانی عکس دختر همسایه رو از پروفایل اینستا اسکرین شات کرده و با نشان دادن به پسرهای محل سعی در تحریک برادر اون دختر خانوم و بردن ابرویه خانواده دخترو رو دارد به چه روشی میشه از طریق قانون محکومش کرد ایا به پلیس فتا مربوط میشود چه مدارکی برایه محکوم کردن اون شخص لازم هست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر به پلیس فتا مربوط نمیشود باید در دفاتر خدمات قضایی از او شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید