مشاوره حقوقی رایگان - خودرو چپی

سلام.2 هفته پیش از دیوار یه 206 بعنوان بی رنگ خریدم انقد ک عجله کردم ب هیچی توجه نکردم بدون اینکه قولنامه بنویسم رفتیم محضر پولو ب حساب کسه دیگه زدم و کسه دیگه ای اومد محضر وکالت بهم داد بد تر ازهمه اینکه انقد ناشی بودم پای ی برگه بعنوان تحویل خودرو امصا و اثر انگشت زدم. همون روز که تحویل گرفتم فهمیدم ماشین چپیه چیکار باید بکنم ممکنه تو اون برگه هر چیزی نوشته باشه و الان فهمیدم که کلا اینا ی باندن

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت کلاهبرداری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان فسخ معامله وجود خواهد
داشت و شما باید ابتدا اظهارنامه
ارسال و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خودرو ایراد دارد می توان معامله را فسخ نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دا‌دخواست تنفیذ فسخ قرارداد را بدهید.