مشاوره حقوقی رایگان - قانون کاهش ساعت کاری بانوان شاغل

باسلام
پرستار پیمانی شاغل در بیمارستان دولتی می باشم دارای دو فرزند یکی 10 ماهه و دیگری 6ساله از محل خدمت تقاضای کاهش ساعت کاری طبق بخشنامه کاهش ساعت کاری بانوان شاغل را داشتم که طبق این قانون موظفی از 44 ساعت به 36 ساعت کاهش می یابد با حفظ حقوق و مزایای 44ساعت کار درهفته
اما محل خدمتم گفتند که اگر این قانون برای من اجرا شود قانون ارتقا بهره وری باید حذف شود که حقوقم کمتر شود و گفتن این موضوع در کتابچه ارتقا بهره وری کارکنان سلامت ذکر شده من کتابچه را مطالعه کردم و همچین موضوعی ندیدم.
آیا مسئولین ما قانونی است که به تمام همکاران من این حرف را می زنند و همه را منصرف میکنند که از قانون کاهش ساعت کاری استفاده نکنند
با امور کودکان وزارت بهداشت موضوع را مطرح کردم گفتند که بیمارستان تخلف کرده و شما یا می توانید ازپاس شیر استفاده کنید یا از کاهش ساعت کاری و حقوق و مزایای شما نباید تغییر کند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای چنین حذف و کاهش میزان حقوق در قانون خاص اداره متبوع نیست ، میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون کاهش ساعت اداری بانوان شاغل در شرایط خاص نظر به اینکه شما شرایط استفاده از این قانون را دارا می باشید که در صورت عدم اجرای بیمارستان مطابق قانون دیوان عدالت اداری الزام دستگاه را به اجرای کاهش ساعت کاری خود درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری الزام ارگان مربوطه را بخواهید