مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی و ترک انفاق و ایراد ضرب و جرح عمدی

سلام. وقت بخیر. خانم من یک سال پیش یسری پی ام مشکوک تو گوشیش دیدم. بعدش امد خواهش کرد که منو ببخش بخشیدمش. باز امسال عید یه همچین کاری ازش سر زد گفتم بهش چرا این کار کردی زد به شالاتان بازی از خانه فرار کرد الان 2 ماه از خانه فرار کرده بعدش بران از طرف دادگاه چنین ابلاغی آمده. میشه منو راهنمایی کنین باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه خانه راترک کرده شمامیتوانیدباارسال اظهارنامه ایشان رادعوت به ادامه زندگی کنید اگرنیامد دعوای الزام به تمکین مطرح کنید