مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در زندگی مشترک

سلام تشکر
بدلیل زد و خورد که شوهرم به بهانه واهی به راه انداخت و ایجاد صحنه های رعب و وحشت در حضور فرزندانم و تهدید اینجانب به بریدن سر من برای دفاع از خودم در قابلمه را مقابلم گرفتم که به سرش برخورد کرد و خراش برداشت
من بدلیل ضربات به پزشک قانونی هم مراجعه کردم و نامه گرفتم اما به جریان نینداختم نامه نفقه و اظهارنامه جهت عدم تامین جانی و ترک منزل پناه به منزل پدری رو هم گرفتم اما برای هیچکدوم اقدام به جریان انداختن رو انجام ندادم بهش فرصت دادم که بیاد و اظهار پشیمون کنه البته از شرایط زندگی و روابط عاطفی بسیار ناراضی هستم
الان به مدت یک ماهه که هیچ خبری ازش نشده میخواستم مطمئن بشم که غیرممکنه بتونه برعلیه من اقدام قانونی انجام بده من چجوری میتونم جلوی محکومیت خودم بگیرم یعنی چه اقدامی باید انجام بدم که دیر نشه

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

در اختلافات خانوادگی همیشه شکایت کردن راه گشا و راحل مشکل نخواهد بود .سعی کنید مسله را از طریق گفتگو حل نمایید در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با همکاران یا بنده تماس حاصل نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به هرحال شما ایشان را مجروح نموده اید و این حق برای هر کسی که توسط دیگری ولو همسرش مصدوم و یا مجروح می شود محفوظ است اقدامات قانونی عموماً بین 1 تا دوماه به طول می انجامد ضمنن اگر مدعی هستید اقدام نمایید تا حق و حقوقتان از بین نرود.

یک وکیل

با توجه به مدارکی که فرمودید اقدامات قانونی جهت احقاق حقوق خود انجام دهید اما چنانچه تمایل به ادامه زندگی مشترک دارید اقدام قانونی توصیه نمیگردد و بهتر است با گفتگو مشکل خود را حل نمایید